0.00
0
+48 698 480 428
Kategoria
Warzywa

Papryka faszerowana serem

0 - 30 min

4

1/3

Drukuj

Składniki

  • 10 małych papryk;
  • 50 g cebuli szalotki;
  • 400 g serka śmietankowego Philadelphia;
  • 300 g plastrów boczku wędzonego na zimno;
  • 4-5 łyżek sosu Poppamies „Cherry & Cola”;
  • 3 wiórki wędzarnicze z drzewa owocowego

Przepis

  1. Rozpal grill Kamado Bono i przygotuj go do smażenia pośredniego (z deflektorem), czekając, aż temperatura wzrośnie do 140°C (284°F). Wyreguluj górne i dolne otwory wentylacyjne, aby utrzymać równomierną temperaturę.
  2. Przekrój papryki na pół, usuń pestki i nadziej serem. Posiekaj cebulę szalotkę i posyp serem. Owiń faszerowaną paprykę plastrami boczku. Umieść je na ruszcie grilla i smaż przez 30 minut. Nasmaruj sosem Poppamies „Cherry & Cola” i smaż przez kolejne 10 minut

Przepisy Kamado

Więcej
0
    0
    Koszyk
    Twój koszyk jest pusty.Sklep