Największy model przeznaczony do profesjonalnego użytku w restauracjach i kawiarniach lub w dużych grupach ludzi (15 i więcej osób). Podstawowy zestaw grilla składa się z: ceramicznego grilla ze stojakiem, bocznych półek z haczykami, innowacyjnej uszczelki z włókna szklanego, dwustrefowego systemu gotowania, dwóch deflektorów, uchwytu na garnek / kocioł, ceramicznego stojaka na kurczaka, narzędzia do czyszczenia popiołu, pokrywy grilla.
Podstawowy zestaw do grillowania umożliwi:
smażenie na otwartym ogniu (szaszłyk, steki, burgery, skrzydełka z kurczaka i inne potrawy, gotowane maks. 20 minut).
smażenie na pośrednim ogniu (kurczak, szynka, sznycel i inne większe potrawy, które gotuje się za pomocą deflektora)
wędzenie (żeberek, sera, szarpanej wieprzowiny (pulled pork)
Największy model przeznaczony do profesjonalnego użytku w restauracjach i kawiarniach lub w dużych grupach ludzi (15 i więcej osób). Podstawowy zestaw grilla składa się z: ceramicznego grilla ze stojakiem, bocznych półek z haczykami, innowacyjnej uszczelki z włókna szklanego, dwustrefowego systemu gotowania, dwóch deflektorów, uchwytu na garnek / kocioł, ceramicznego stojaka na kurczaka, narzędzia do czyszczenia popiołu, pokrywy grilla.
Podstawowy zestaw do grillowania umożliwi:
smażenie na otwartym ogniu (szaszłyk, steki, burgery, skrzydełka z kurczaka i inne potrawy, gotowane maks. 20 minut).
smażenie na pośrednim ogniu (kurczak, szynka, sznycel i inne większe potrawy, które gotuje się za pomocą deflektora)
wędzenie (żeberek, sera, szarpanej wieprzowiny (pulled pork)