+48 698 480 428  
 
towarów za 0,00 zł
0
towarów za 0,00 zł
0
 

  • 540

    75

    Deski cedrowe idealne do grillowania ryb, owoców morza oraz różnego rodzaju mięs. Grillowaną potrawę ułożyć na desce wcześniej namoczonej w wodzie (zalecane przez co najmniej godzinę) i umieścić bezpośrednio na grillu Gdy deska się nagrzewa, jej...
    0
    Kawałki są przeznaczone do wędzenia na gorąco poprzez wrzucanie ich bezpośrednio na węgiel. Te kawałki do wędzenia są wykonane z dębowych beczek po winie, które były używane do produkcji najlepszych hiszpańskich i francuskich win! Ślady wina w...
    0
    Kawałki są przeznaczone do wędzenia na gorąco poprzez wrzucanie ich bezpośrednio na węgiel. Kawałki wykonane są z dębowych beczek po rumie! Ślady rumu w drewnie tworzą intensywny i aromatyczny dym, który doda potrawom wyjątkowego smaku i aromatu....
    0
    Kawałki są przeznaczone do wędzenia na gorąco poprzez wrzucanie ich bezpośrednio na węgiel. Te kawałki do wędzenia wykonane są z dębowych beczek po bourbonie! Ślady burbona w drewnie tworzą intensywny i aromatyczny dym, który doda potrawom...
    200

    15

    Wióry z drewna jabłoni są cenione w świecie kulinarnym za ich przyjemny aromat i słodki dym. Idealne do wszystkich rodzajów mięsa. Aby użyć tych wiórów, należy namoczyć je w wodzie przez około 30 minut przed użyciem. Umieść wióry w pojemniku do...
    0
    Dym wiśniowy charakteryzuje się owocowym i słodkim smakiem oraz nadaje potrawie ciemniejszy odcień. Idealne do wszystkich rodzajów mięsa. Aby użyć tych wiórów, należy namoczyć je w wodzie przez około 30 minut przed użyciem. Umieść wióry w pojemniku...
    0
    Kawałki do wędzenia z drzew owocowych .Drewno owocowe nada potrawie łagodny, słodki, dymny aromat i smak. Umieść kawałki na węglach i zamknij grill. Idealne do wieprzowiny, wołowiny i warzyw. Wykonane w 100% z naturalnego, suszonego i obranego...
    0
    Kawałki są przeznaczone do wędzenia na gorąco poprzez wrzucanie ich bezpośrednio na węgiel. Dębowe kawałki do wędzenia, drewno dębowe nada potrawie silny smak i aromat dymu. Umieść 2-6 kawałki na węglach i zamknij grill. Ilość: 1 kg Doskonale nadaje...
    0
    Kawałki są przeznaczone do wędzenia na gorąco poprzez wrzucanie ich bezpośrednio na węgiel. Klon cukrowy (sugar maple) jest idealny do żeberek, szynek, łopatek, ryb, drobiu i może być mieszany z drzewami owocowymi. Aromat dymu jest bardzo podobny...
    962

    55

    Kawałki są przeznaczone do wędzenia na gorąco poprzez wrzucanie ich bezpośrednio na węgiel. Drzewo Hickory jest prawdopodobnie najpopularniejszym drzewem na świecie, używanym do wędzenia i grillowania. Jego dym jest wyrazisty i intensywny, ale także...
    1561

    25

    Pył jest przeznaczony do wędzenia na zimno. Ta mieszanka z pewnością zaskoczy Cię swoim bogatym aromatem i wyrazistym smakiem! Dominuje w nim hikora, a uzupełnieniem jest drzewo owocowe zmieszane z ziołami, wszystko to tworzy rozkoszny i aromatyczny...
    795

    25

    Pył jest przeznaczony do wędzenia na zimno. Pył drzewny z beczek po whisky i winie (z białego dębu) podczas dymienia rozprzestrzeni pyszny aromat i uzupełni potrawy łagodnym, lekko słodkim dymem i delikatnym aromatem whisky! Idealny do wędzenia na...
    199

    15

    Wióry bukowe tworzą lekki i aromatyczny dym. Doskonale pasują do praktycznie wszystkich mięs, ryb i serów. Aby użyć wiórów, należy namoczyć je w wodzie przez około 30 minut przed użyciem, umieść wióry w pojemniku do wędzenia lub zawiń je w nakłutą...
    299

    25

    Pył jest przeznaczony do wędzenia na zimno. Buk daje lekki i aromatyczny dym. Idealny do wędzenia na zimno mięsa, ryb, sera, masła i innych produktów. Ilość: 500 g.
    8000

    18.65

    Ekologiczna rozpałka Texas Club Original zapewnia szybkie i płynne rozpalenie ognia. Nadaje się do grilli, kominków, pieców, palenisk itp. Wykonana z porowatych paneli drewnianych wypełnionych naturalnym woskiem. 72 sztuk w opakowaniu. Sposób...
    5000

    18.65

    Ekologiczna rozpałka ze skręconej wełny drzewnej Texas Club. Nadaje się do grillów, kominków, pieców, palenisk itp. Wykonana z porowatego drewna i naturalnego wosku. 32 sztuk w opakowaniu. Sposób użycia: Umieścić węgiel drzewny w grillu, umieścić...
    996

    70

    Palnik butanowy. Palnik jest bardzo wygodnym narzędziem zarówno w kuchni, jak i przy grillu. Można go używać do pieczenia, karmelizowania, rozpalania ognia itp. Należy przestrzegać wszystkich zasad użytkowania wskazanych na opakowaniu.
    982

    60.69

    Zapraszamy do poprawienia doświadczeń grillowania za pomocą desek do grilla z drewna bukowego „Texas Club”. Delektuj się subtelnym zapachem dymu wędzarniczego twoich potraw. Deski wielokrotnego użycia o grubości 10 mm są idealne do wolnego pieczenia...
    0
    Węgiel drzewny Texas Club – wykonany z drewna dębowego, bukowego i grabowego, duże kawałki idealne również do wykorzystania w gastronomii. Węgiel drzewny jest ekologiczny, charakteryzuje się bardzo długim czasem spalania i nadaje się do...
    4916

    19.5

    Brykiety wykonane są z węgla drzewnego, skrobi i wody. Żar brykietów utrzymuje optymalną temperaturę do 3 godzin. Idealny do potraw przyrządzanych metodą low&slow. NIE STOSOWAĆ W GRILLACH TYPU KAMADO.
    2033

    19.5

    Węgiel drzewny Prowood - to najwyższej jakości węgiel drzewny wykonany z drewna dębowego, bukowego i grabowego. Węgiel drzewny jest ekologiczny, charakteryzuje się bardzo długim czasem spalania i nadaje się do grillowania potraw wymagających bardzo...